Yoga is training voor het leven. Het heeft nut om letterlijk in het midden van ons leven te blijven staan. Yoga is een spirituele en lichamelijke wegwijzer om je leven eenvoudiger te maken. Iedere yogales trainen we hoe we weer terug kunnen gaan naar ons centrum en naar het midden van ons bestaan. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden en de les is op maat gemaakt op wat jij of wat de groep op dat moment nodig heeft.

YOGASEIZOEN 2023/2024

Proefles: gratis; stuur een bericht of mailtje als je een keer mee wilt doen
Losse Les: € 15,=
Strippenkaart 10-lessen: € 130,=
Strippenkaart digitaal 10-lessen: € 75

abonnementsvormen:
– 1x per week in de zaal + onbeperkt livestream: € 32,50 per maand of € 370,50 per jaar (incl. 5% korting)
– onbeperkt livestream: € 25 per maand of € 285 per jaar (incl. 5% korting)
onbeperkt zaal en livestream abonnement: € 45,00 per maand of € 513 per jaar (incl 5% korting)

Seizoen 2022/2023 eindigt op 7 juli. Daarna is het zomervakantie tot 3 september. De eerste drie weken van de zomervakantie geven we iedere donderdagavond van 19:30 : 20:30 een soort tai chi/kungfu les in het Wantijpark (ook livestream te volgen). Deze lessen zijn gratis. De reguliere yogalessen in de zaal beginnen weer op maandag 4 september. Kijk in de agenda voor het volledige overzicht.

Betaling kan met pin, ideal, automatische incasso of overmaken op bank. Vermeld bij de betaling jouw naam plus de periode waarvoor je betaalt.

In het midden blijven, dat is de uitdaging die je hebt in het leven. Maar wat is het juiste midden? De middenlijn is de ruggengraat, de lijn waarop de chakra’s liggen, maar uiteindelijk zal een goede doorstroming van de middenlijn er voor zorgdragen dat je compleet in overeenstemming bent met de aarde en de hemel. In één lijn én eenheid met alles wat er is.
Alles wie je bent zal weer terug komen naar het centrale punt. Geen verstrooiing meer, enkel centreren en focus. En zo je kan beter meegaan met de stroom van het leven. Goed in hara en goed in hart. Zo kan je de weg gemakkelijk lopen zonder iedere keer zijpaden in te hoeven slaan. Het denken is een verleiding om niet goed in het midden te hoeven zitten. Het denken valt namelijk weg als je goed in je midden bent. Het denken zorgt ervoor dat je zijwegen inslaat waar zich teleurstelling, angst, jezelf niets vinden achter zit. Die je op zijn beurt weer probeert op te lossen met zekerheden. De werkelijke zekerheid bevindt zich door constant in het midden te blijven. Vanuit het midden kan je je angsten, teleurstellingen en je onzekerheden beteugelen. Oplossingen komen niet vanuit het denken, maar je kan beter weer in het midden terugkeren.

de waarheid ligt in het midden


Aanbevolen materiaal

yoga blokken
: in de zaal is alles aanwezig en hoef je in principe niets mee te nemen. Met drie of vier blokken zit je eenvoudiger en is je rug mooi recht en bekken goed gekanteld.

feiyue schoenen voor buiten: in de zomer geven wij een keer per week op donderdagavond een soort yoga/ kungfu/ tai chi in het Wantijpark. Het is raadzaam om daar speciale schoentjes voor aan te schaffen.