Algemeen
Yoga is training voor het leven. De technieken en houdingen die tijdens de lessen aan bod komen, zal je onbewust of bewust in het dagelijks leven gaan toepassen. Je kan dan eenvoudiger met het leven meegaan en beter bij jezelf blijven. De asana’s zorgen er voor dat je beter in je lichaam komt te zitten waardoor de ervaringen beter verwerkt worden en je niet meer zo snel vast komt te zitten in een situatie. Je komt steeds dichter bij jezelf, waardoor je alleen nog maar eerlijk kunt zijn en trouw zal blijven aan je eigen pad.

Eenwording
Yoga staat voor eenwording. Iedere les proberen we deze eenwording, op zoveel mogelijk lagen te bereiken zodat het lichaam zich gaat herinneren hoe je ook al weer moet functioneren op dat niveau. Dan is alles weer is zoals het hoort te zijn in de eenheid. Lichaam, ziel en Geest zullen in elkaar overvloeien.

Boeken
Als je meer wilt weten over yoga en de theorie die wij met onze yogaschool zo goed mogelijk willen benaderen, dan bevelen we je deze boeken van harte aan:

  • Yoga sutra’s van Patanjali door I.K. Taimni
    ISBN: 9789061750758 
  • Hara, het dragende midden van de mens door K. von Dürckheim
    ISBN: 9789020208160

Benodigdheden
in de zaal is alles voor je beschikbaar (matten, blokken, dekens).

Als je thuis mee doet met de les, dan raden we je aan een dikke yoga mat te gebruiken en yogablokken waarop je kan zitten. In de zomer in het park is het handig als je kung fu schoenen hebt, maar het hoeft uiteraard niet.

Online
De lessen zijn online te volgen via Google classroom. Zodra je aangeeft dat je mee wilt doen, sturen wij je een mailadres plus wachtwoord, zodat je altijd in kunt loggen in de virtuele classroom. Tijdens de les kan je altijd appen of bellen met ons mobiele nummer voor assistentie.


Lestijden
maandag: 19:30 – 20-30
dinsdag: 19:30 – 20:30
woensdag: 9:00 – 10:00 & 19:30 – 20:30
donderdag: 19:30 – 20:30
vrijdag: 9:00 – 10:00

In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Het Energiehuis is dan dicht. In de zomervakantie zijn er wel drie donderdagen les in het Wantijpark. Deze lessen zijn voor iedereen gratis toegankelijk en zijn geen gewone yogalessen, maar het zijn Tai Chi – achtige lessen.

Prijzen

Losse les
€15,=
10-strippenkaart
€130,=
Proefles
gratis (app/bel of mail ons voor een proefles)
Zomerles
gratis en voor iedereen toegankelijk
Abonnementsvormen:
regulier: 1x p/w zaal + onbeperkt online
€ 32,50 p/mnd / € 370,50 p/jaar (incl. 5% korting)
– onbeperkt: onbeperkt zaal + online
€ 45,= p/mnd /€ 513,= p/jaar (incl. 5% korting)
– online only
€ 25,=p/mnd /€ 285,=p/jaar (incl. 5% korting)

Wil je het eerst proberen! Bel, mail of app ons en je kan gratis één of meerdere proeflessen volgen.