Stichting IMcenter
Ieder mens die wat van het leven wil maken is zonder het te weten dagelijks met yoga bezig. We zijn allemaal bezig uit te vinden hoe we het beste kunnen leven. De IMcenter yogalessen zijn hierin een steuntje in de rug. Hier leer je de technieken om in alle situaties het beste uit jezelf en uit het leven te halen. Door het lichaam hierin te trainen kan je de concentratie opbrengen zodat je met liefde het leven op orde houd, het niet als een last ervaart en min of meer vanzelf gaat.

Stichting IMcenter
faciliteert activiteiten die gericht zijn op het ontrafelen van de weg terug naar jezelf, die heelheid, authentiek leiderschap, schoonheid en gezondheid oplevert.


Marlies van Echteld
aan den lijve heb ik de kracht van yoga mogen ervaren. Het heeft me weer helemaal terug bij mezelf gebracht. Het leven is een grote uitdaging en yoga helpt mij om gezond te blijven en om zo goed mogelijk het juiste pad te kunnen blijven bewandelen samen met mijn gezin.

Dennis van der Hoff
bij het opkrabbelen na een hersenbloeding heb ik veel gehad aan de yogalessen die ik toen volgde. Ik heb in de jaren daarna stukje bij beetje geleerd wat yoga nu echt is en wat het voor mensen kan doen. Inmiddels gebruik ik de yoga in het dagelijks leven om in ieder situatie het beste uit mijzelf te halen en eigenlijk mijzelf te zijn.